Review: Eos lipbalm

Hej här kommer ännu en lite review. Vi har funderat på att skapa en kategori där vi samlar alla reviews, vad tycker du?

Okej detta är Eos lipbalm som jag köpte för ungefär två veckor sedan på Kicks för lite mindre än hundralappen, tror jag. Jag hade sett produkten på internet och tyckte förpackning var så gullig och unik men jag trodde inte att den skulle finnas i Sverige så jag blev glatt överaskad när min syster hittade den på Kicks. Förpackningen är ju bara helt fantastik, enligt mig, men själva produkten är också jättebra! Den gör mina läppar extremt mjuka och jag älskar doften/smaken som stannar kvar ett bra tag. Jag köpte det gröna lipbalmet men det finns ett rött också så det är bara att välja!



Om det här lipbalmet kommer någonsin ta slut ska jag definitivt köpa ett till!

5/5 poäng!

/A- Vad ska jag reviewa nu då??

Vilken är bäst? MAC-ögonskuggor

Hej! Nu när vi känner oss extra aktiva, varför sluta? Nu är det dags för ännu ett 'Vilken är bäst?' inlägg och den här gången kommer vi jämföra två MAC-ögonskuggor. Den ena är Honey Lust och den andra är Mythology.


Mythology: Den här ögonskuggan har en snygg koppar/bronsfärg som jag gillar. Eftersom den är lite brunaktig är den lätt att matcha och snygg till det mesta. Den är lätt att arbeta med och den ser inte syns inte så jättemycket och passar därför till vardags. Däremot tycker jag att den glittrar för mycket. Men annat kan jag inte förvänta mig eftersom det inte är en matt ögonskugga. Ögonskuggan fungerar både tillsammans med andra ögonskuggor och också enskilt. Den är väldigt lätt att få av vilket är bra. Jag gillar denna ögonskugga men som sagt så är den för glittrig.

Betyg: 3,5 av 5  

Honey Lust: Den här ögonskuggan är en aning ljusare än Mythology men är också en kopparfärg som också har en hel del glitter i sig. Jag gillar glittret men inte när det faller ner på min kind och hela mitt ansikte blir en glitterboll. Den är ändå lätt att arbeta med, appelicera och ta bort. Jag tycker den passar både till vardags och till fest, om man lägger till en snygg eyeliner! Men jag gillar den här ögonskuggan och hoppas jag kan införskaffa flera mac-ögonskuggor snart!

Betyg: 4 av 5

Den till höger är Mythology och den till vänster är Honey Lust


Vinnaren blev alltså Honey Lust! Båda de här två ögonskuggorna är ju inte matta så om ni inte gillar så mycket glitter rekommenderar vi er att inte köpa dessa! Fler "Vilken är bäst?" inlägg kommer snart.

/A&a


Mina parfymer

Hej! Vi har ju nu som sagt kommit på att vi har helt glömt bort att skriva inlägg om parfymer. Därför passar jag på att göra ett till! Den här gången tänker jag berätta lite om mina parfymer som jag har. 

Jag börjar att berätta om min parfym, Snow White Eau De toilette:
Jag tror säkert att många i min ålder inte skulle köpa den här parfymen för att det är just Snövit. Och det var ju ett tag sedan jag köpte den men ändå så tycker inte jag att utseendet spelar någon roll, utan det är ju doften som betyder något! Själv skulle jag förklara doften som mild (den luktar inte så värst mycket) och en rätt så vardaglig parfym. Den skulle passa om jag gick ut på stan eller när jag går till skolan. Jag köpte denna parfym på en färja för några år sedan om jag minns rätt.

Nu ska jag berätta om parfymen, Date Me:
Den här parfymen har en enkel, men snygg flaska. Det finns, som ni kanske vet, flera deodoranter i just den här serien. Doften är ganska stark men har ändå en "ungdomlig" doft. Den passar på små festliga tillfällen men också i skolan. Det jag kan tycka är dåligt med denna parfymen är att när man "tar på sig" den så kommer det väldigt mycket och därmed blir doften stark. Men efter ett tag dämpar doften sig och den blir mer mild. Jag har fått den här parfymen i present, men jag antar att den finns att köpa på diverse sminkbutiker.

Eftersom min tredje parfym är en ask med 10 parfymflaskor, har jag valt ut tre att berätta om.

Parfymer från Fragonard,Baroque,Miranda och Fragonard:
Dessa parfymer kommer från Grasse på Franska Rivieran. Grasse är känt för sin parfymtillverkning. Dofterna är därför rätt så starka och är "äkta" parfymer. Jag ska börja med parfymen som kallas Baroque. Baroque har en vuxen och kvinnlig doft. Parfymen är ljus och passar mest till festligheter. Miranda har också en kvinnlig doft men den här luktar mer "fruktig". Denna passar också till festligheter men också till middagar m.m. Parfymen Fragonard har en lite mer mild doft om man jämför med Baroque och Miranda. Den passar kanske en aning bättre till vardagen än de andra.

Snow White,Date Me och alla de tio parfymflaskorna från Grasse.


Det är väldigt svårt att beskriva en doft av en parfym, så tro inte helt på hur jag förklarat det!

Tyckte ni om detta inlägget och vill ni läsa mer om mina/våra parfymer?

/a

Blue sea - Ett steg-för-steg inlägg

Här kommer en fin blå sminkning som passar perfekt för sommaren! Den matchar dessutom till Pink Lips, steg-för-steg inlägget a gjorde.

1. Vi använder Isadoras duo-ögonskugga med två fina blå nyanser.



2. Lägg den ljusaste skuggan över hela det rörliga ögonlocket.



3. Lägg den mörkare blå skuggan som en tunn linje där det rörliga locket bildar ett litet veck.



4. Lägg en tunn linje eyeliner på ögat. Vi använder en eyeliner från Rimmel.



5. Lägg på några lager mascara på fransarna. Inga klumpar!



6. Färdig! Snyggt, inte sant?



Hoppas ni gillade denna sminkningen och tipsa oss vad vi ska göra härnäst!

/A&a

Review: Isadora Blush Bronzer

Hej här kommer en till review och nu är det dags för Isadoras nysläppta Blush Bronzer som jag köpte för någon vecka sedan på Kicks för ungefär 175 kr om jag minns rätt, rätta mig om jag har fel!

Detta är min första bronzer och blush så jag har ingenting att jämföra produkten med men jag ska försöka göra en så rättvis review som jag kan. När jag använder produkten tar jag en stor fluffig borste och appelicerar på mina kinder men jag brukar också svepa borsten över hela ansiktet för att få en fin brun färg. Det är ganska mycket glitter i produkten men det ger en fin "glow" till mitt ansikte, men om du inte gillar glitter köp inte den här produkten! Färgen är fin men kan lätt göra att jag ser alldels för brun ut och det ser fejkat ut vilket jag inte gillar alls. 



3/5 poäng

Gillar ni reviews?? Berätta vad ni vill vi ska göra härnäst!

/A  

Vill ha parfymer!!

Hej hej har blivit lite parfym galen på senaste tiden och då insåg jag vi inte har ett enda inlägg om parfymer på bbbu! Detta måste ändras så jag har skapat en ny kategori parfymer och detta är det första inlägget i den.




Miss Dior Chérie från Dior (bilden är tagen från strawberry.net)
Hypnose Senses från Lancome (bilden är tagen från vip-parfumeria)
No 5 från Chanel (bilden är tagen från instyle.com)
Harajuku från ? (bilden är tagen från prettypatrol.com)

Vill verkligen ha alla parfymer! Men är det någon som vet vilket märke Harajuku parfymerna kommer i från och var man kan inhandla en?

/A - Vill ni ha mer parfym inlägg??


Läppar steg-för-steg, Pink Lips

Vi har ju gjort detta förut en gång men jag kände för att göra en till! Det är en steg-för-steg, läppar som jag har valt att kalla något så enkelt som Pink Lips. Jag kommer använda mig av följande produkter:
- eos lipbalm
- Made for me Naturals från Loréal Paris, 233
- Glam Shine 6 Volumizer från Loréal Paris,506
- Lip gloss, strawberry & Cream, HelloKitty från H&M

1. Lägg på eos, lipbalm på hela läpparna som en "bas".


2. Ta sedan ett läppstift med rosa-aktig färg på hela läpparna.
(Jag har använt Made for me Naturals 233)

3. Ta sedan en lipliner runt dina läppar. Om du inte har en
lipliner kan du använda ett läppglans som är mörkare än ditt läppstift.
(Jag har använt Glam Shine 6 Volumizer).

4. För att linjerna inte ska bli för tydliga från din lipliner eller
ditt läppglans, ska du smeta ut det en aning.



5. Om du vill sedan kan du använda ett ofärgat läppglans.
(Jag har använt Hello Kitty, Lipgloss strawberry&Cream)



6. Här är resultatet! Snygga rosa läppar som är lätta att fixa!


Några av bilderna blev lite halvdana när man tittar på ljuset men jag hoppas det dög. Mer inlägg kommer troligtvis idag, så håll utkik!

/a


Review: Lush ansiktsscrub OceanSalt

Hej jag tänkte göra en liten review på Lush ansiktsscrub OceanSalt. En review är när jag berättar vad jag tycker och tänker om en produkt och idag blev det OceanSalts tur.

Jag har haft denna produkt i ungefär en månad, lite mer kanske och jag köpte den i en Lush affär i Göteborg för 109 kr. Jag använder den ungefär en eller två gånger i veckan. När jag luktar på Oceansalt känner jag en stark doft av lime som är väldigt uppfriskande när jag använder den. Oceansalt gör min hud len och jag känner mig fräsch efter jag använt den. Doften som jag gillar så mycket stannar kvar ett bra tag och jag kan känna mig fräsch ett bra tag.



Jag gillar verkligen den här produkten och när den är slut ska jag definitivt köpa en ny! Det enda dåliga är att priset kan kännas lite väl högt för en snåljåp som jag:p

4/5 poäng 

/A - Vad vill du jag ska göra en review på nästa gång?? 

Tänka på brännan!

Hej! Det var ett tag sedan vi uppdaterade och jag känner att det bara blir mer och mer segare för varje dag som går. Men vi ska försöka uppdatera mer ofta nu...

Japp, nu börjar solen visa sig och det är dags att börja tänka på brännan! Vill man ha den perfekta brännan eller vill man ha en sådan bränna som visar att man vart i solen i sommar? Vad du än vill så kommer här de bästa tipsen:

-Tänk alltid på att inte ha för mycket foundation och concealer när det är soligt ute. Då kan du inte få en bränna under sminket och det är inte det snyggaste till hösten... Använd istället en tinted moisturizer!

-Brännan blir aldrig lika snygg när man ligger ner och vill ha en bränna än när man hoppar omkring, badar eller bara helt enkelt rör på sig. Då får du automatiskt en snyggare bränna och du får ha lite kul på köpet ;)

- Använd solkräm! Du vill inte blir röd utan brun!


Har du egna tips du vill dela med dig av? Vi vill gärna veta!


RSS 2.0